Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı Sonuçları

14.12.2020

12 Aralık 2020 (Cumartesi) tarihinde saat 11.00’da çevrimiçi olarak Edmodo ve Zoom platformları üzerinden gerçekleştirilen Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı sonuçları için TIKLAYINIZ.

Öğrencilerin, Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliğine başvurabilmeleri için, Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavından en az 70 almaları gerekmektedir. Hazırlık eğitiminden başarılı olup İngilizce Yeterlilik Sınavı sonucu veya eşdeğerlik tablosundaki YDS 65 puana eşdeğerliği olan puanlardan birine sahip olup belge sunacak öğrencilerin, Erasmus Programı Koordinatörlüğü ile iletişime geçmeleri gerekmektedir. Ayrıca 2020-2021 Erasmus Öğrenim ve Staj Hareketliliğine başvurmak isteyen öğrencilerimizin Erasmus Programı Koordinatörlüğü web sayfasında yayınlanacak olan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Not: Erasmus Yabancı Dil (İngilizce) Sınavı sonucuna itiraz etmek isteyen öğrencilerin, en geç 18 Aralık 2020 (Cuma) mesai bitimine (16.30) kadar, ıslak imzalı dilekçelerini  ydy@medeniyet.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

• Islak imzalı dilekçenizin fotoğrafını çekin ya da dilekçenizi CamScanner vb. uygulamalar kullanarak tarayın.
  • Fotoğraf dosyasını ya da taranmış dosyayı Yabancı Diller Yüksekokulu e-mail adresine gönderin:  ydy@medeniyet.edu.tr
  • Dilekçenizin bize ulaşması durumunda, “Dilekçeniz işleme alınmıştır.” cevabı, mailinizi gönderdiğiniz e-mail adresine birkaç gün içerisinde gönderilecektir. Üç (3) iş günü içerisinde tarafınıza dönüş yapılmazsa, dilekçenizi içeren e-mailinizi tekrar gönderin.
  • Gönderilen mailin takibi öğrencinin sorumluluğundadır. Yabancı Diller Yüksekokulu ulaşmayan veya geç ulaşan e-maillerin sorumluluğunu almaz.
  • Dilekçeniz okunaklı ve anlaşılır olmalı, (e-mail adresi, iletişim numarası vb.) örnekte istenen tüm bilgileri eksiksiz içermelidir.