Erasmus KA131 Öğrenci Hareketliliği Nihai Sonuçları

11.04.2023

2022-1-TR01-KA131-HED-000053333 nolu Erasmus+ Projesi kapsamında yapılan Öğrenci Öğrenim, Staj ve Kısa Dönem Doktora hareketlilikleri başvuru sonuçları için süresi içerisinde yapılan itirazlar değerlendirilmiştir. Sonuç listelerine aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Nihai Sonuç Listesi için tıklayınız.

Öğrenci Staj Hareketliliği Nihai Sonuç Listesi için tıklayınız.

Kısa Dönem Doktora Hareketliliği Nihai Sonuç Listesi için tıklayınız.

Önemli Not!!!

Hibeli (Asil) olarak hak kazanamayıp Yedek olarak listelerde yer alan öğrencilerin Hibesiz olarak Hareketlilikten faydalanabilmeleri için dilekçelerini 12-20 Nisan 2023 tarihleri arasında elden Uluslararası Ofise veya e-posta ile intero@medeniyet.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir.

Hak kazanmasına rağmen hareketliliğe katılmayacak olan öğrencilerin yukarıda belirtilen tarihler arasında (12-20 Nisan 2023) feragat dilekçelerini iletmeleri gerekmektedir. İlan edilen süre içerisinde feragat dilekçesi göndermeyen öğrencilere bir sonraki Erasmus başvurularında puan eksiltmesi uygulanacaktır.

İmzalı Dilekçe olarak sunulmayan beyanlar dikkate alınmayacaktır.