2021-2022 Akademik Yılı Erasmus+ Hareketlilik Başvuru Sonuçları

10.03.2021

2021-2022 Akademik yılı öğrenci öğrenim ve staj hareketliliğine başvuran öğrencilerimizin ve personellerimizin başvuruları Üniversitemiz Erasmus+ Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilerek hareketliliğe katılacak öğrenciler ve personeller, toplam puanları esas alınarak belirlenmiştir.

Asil adayların öğrenim veya staj faaliyetini gerçekleştirmemesi halinde ilgili akademik birimden puan sıralamasına göre bir sonraki sırada yer alan adaylar yedek olarak kabul edilmiştir. Asil adaylar haklarından feragat ettiği takdirde yedek adaylara bilgilendirme Uluslararası Ofis tarafından yapılacaktır.

Başvuru şartlarını yerine getirerek hibesiz hareketliliğe katılmak isteyen öğrencilerin Erasmus+ Programı Koordinatörlüğümüze 19 Mart 2021 tarihine kadar dilekçeyi email olarak (intero@medeniyet.edu.tr) göndermeleri halinde hareketliliğe katılabileceklerdir. Hibeli olarak başvurup, Yedek listede yer alan öğrenciler de hibesiz gitme haklarından yararlanabilirler.

Seçilen öğrencilerin ve personellerin yapması gereken işlemler ile ilgili Erasmus+ sayfamızda bulunan bilgilendirmelere buradan ulaşabilirsiniz.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliği puan sonuç listesi için tıklayınız.

Öğrenci Staj Hareketliliği puan sonuç listesi için tıklayınız.

Eğitim Alma Hareketliliği puan sonuç listeleri için tıklayınız.

Hibesiz hareketliliğe başvurma dilekçesi için tıklayınız.

Bu dönemde akademik personelden başvuru gelmediğinden dolayı akademik personel sonuç listesi bulunmamaktadır.

İTİRAZ SÜRECİ: Erasmus seçim sonuçlarına itiraz etmek isteyen adayların dilekçelerini 19 Mart 2021 tarihine kadar Erasmus ofisine teslim etmeleri gerekmektedir. Telefon veya e-posta aracılığı ile yapılan itirazlar dikkate alınmayacaktır.