2018-2019 ERASMUS+ PERSONEL DERS VERME VE EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI

21.03.2018

2018-2019 Akademik yılı Erasmus+ personel eğitim alma ve ders verme hareketliliği başvuruları Üniversitemiz Erasmus+ Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir. Başvuruların değerlendirilmesinde daha önce ilan edilen kriterler ve puanlama çerçevesinde sıralama yapılmıştır. Ders verme hareketliliğinden doldurulmayan kontenjanlar eğitim alma hareketliliğine aktarılmıştır.

Personel Ders Verme Hareketliliği asil kazanan listesi için buraya tıklayın.

Personel Eğitim Alma Hareketliliği asil kazanan listesi için buraya, başvuran puan sonuç listesi için buraya tıklayınız.

Önemli: Seçilen personelin gideceği tarihten en az 15 gün önce Görevlendirme Yazılarını ve Hareketlilik Sözleşmesini (Mobility Agreement) Erasmus Ofisimize teslim etmeleri ve bir Avro hesabı açtırmaları gerekmektedir. Ziraat Bankası Çemenzar şubesinde Avro hesabı açtıranların hesaplarından herhangi bir kesinti yapılmayacaktır. Diğer banka hesaplarının kesinti yapıp yapmaması konusunda Üniversitemiz garanti verememektedir.