Kapatılan Süleyman Şah Üniversitesi Erasmus Öğrencileri için Önemli Duyuru

26.10.2016

23 Temmuz 2016 tarihli 667 sayılı KHK ile kapatılan Süleyman Şah Üniversitesi öğrencilerinden kapatılma tarihi itibarıyla Erasmus+ Programı Hareketliliğine başlamış ve/veya tamamlamış bulunanların Erasmus Hareketliliğine ilişkin raporlama ve ödeme/iade işlemleri koordinatör üniversite olarak Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü tarafından yürütülmektedir.

Bu bağlamda, kapatılma tarihi itibarıyla Erasmus hareketliliğine başlamış ve/veya tamamlamış bulunan Süleyman Şah Üniversitesi öğrencilerinin en geç 01 Aralık  2016 tarihine kadar belgeleri (öğrenim/staj anlaşması, gidilen kurumdan alınmış katılım belgesi, gidilen yurtdışı kurumdan alınan transkript ) ile Üniversitemiz Erasmus Programı Koordinatörlüğüne başvurmaları gerekmektedir. Aksi taktirde gerçekleştirdikleri hareketlilik faaliyeti için hak iddia edemeyeceklerdir.