ERASMUS ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ VE STAJ PRORGAMI HAKKINDA MERAK ETTİKLERİNİZİ CEVAPLIYORUZ!

13.12.2017

Erasmus Programı Koordinatörlüğü olarak daha önce Erasmus deneyimi yaşayan arkadaşlarımızın da katılacağı, staj için davet mektubu nasıl alınır, kalacak yer nasıl ayarlanır, gidilen üniversitenin akademik ve idari birimlerinde yapılması gereken işlemler nelerdir gibi Erasmus ile ilgili aklınıza takılan tüm soruların cevaplarını bulabileceğiniz ve arkadaşlarımızın deneyimlerinden de faydalanabileceğiniz bir toplantı düzenliyoruz.

15 Aralık Cuma günü, 15:00-17:00 saatleri arasında Göztepe Güney Yerleşkesi C Blok’ta bulunan Aşık Paşa Konferans Salonu’nda yapacağımız toplantıya, bu yıl veya önümüzdeki yıllarda Erasmus deneyimi yaşamak isteyen tüm öğrencilerimizi bekliyoruz!