ERASMUS+ GİDEN PERSONEL HAREKETLİLİĞİ BAŞVURU SONUÇLARI!!!

16.03.2017

2017-2018 Akademik yılı Erasmus+ personel eğitim alma ve ders verme hareketliliği başvuruları Üniversitemiz Erasmus+ Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilmiştir. Başvuruların değerlendirilmesinde daha önce ilan edilen kriterler ve puanlama çerçevesinde sıralama yapılmıştır.

Personel Ders Verme Hareketliliği Sonuçları için tıklayınız.

Personel Eğitim Alma Hreketliliği Sonuçları için tıklayınız.

Önemli: Seçilen personelin gideceği tarihten en az 15 gün önce Görevlendirme Yazılarını ve Hareketlilik Sözleşmesini (Mobility Agreement) Erasmus Ofisimize teslim etmeleri ve bir Avro hesabı açtırmaları gerekmektedir. Vakıf Bank Altunizade şubesinde Avro hesabı açtıranların hesaplarından herhangi bir kesinti yapılmayacaktır. Diğer banka hesaplarının kesinti yapıpı yapmaması konusunda Üniversitemiz garanti verememektedir.